Maltepe Masaj Salonları
top of page

Maltepe Masaj Salonu

Masaj salonları içinde kalitesini her müşterisine hissettiren ve masajın sadece keyif değil sağlık açısından da önemini vurgulayan Huzur Spa Center; İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinde de hizmetine başlamıştır. Masaj hizmetinin yanı sıra Cilt Bakımı işlemlerinde de uzman kadromuzdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Huzur Spa Center şubelerinde Masaj çeşitleri olarak; Klasik Masaj, İsveç Masajı, Spor Masajı, Aromaterapi Masajı, Thai Masajı, Refleksoloji, Derin Doku Masajı, Anti Selülit Masajı ve Bölgesel Masajlar olmak üzere daha birçok masaj tekniklerinden yararlanabilirsiniz. Bunun dışında ise Cilt Bakımı hizmetlerimizde ise; Anti-aging Tedavisi, Kolajen Bakımı, Leke Tedavisi, Akne Tedavisi, Kimyasal Peeling ve Karbon Peeling işlemlerini uzman ekiplerimizden randevu alarak yararlanabilirsiniz.

Huzur Spa Center Maltepe Masaj Salonu Açılmıştır. Ayrıca Cilt Bakımı Hizmetimizde Uzman Kadromuzla Beraber Tüm Bakımlarınızı Bizimle Yaptırabilirsiniz.

Huzur Spa Center şubelerinin bir diğer özelliği ise Anadolu Yakasının en seçkin ve birbirine konum olarak entegre olan ilçelerinin seçilmesidir. Örneğin Maltepe masaj salonu olarak şubemize geldiğinizde yoğunluktan dolayı beklemek istemezseniz, Kadıköy, Kartal ve Ataşehir şubelerimize hızlıca giderek tüm masaj terapilerine katılabilirsiniz. Masaj ve Cilt Bakımı hizmetlerinden en doğru şekilde yararlanmak isteyen müşterilerimize tavsiye olarak da önceden bizi arayarak yada online randevu sistemimiz olan www.huzurspa.com/online-randevu-takvimi adresimizden randevularınızı oluşturabilirisiniz. Masaj sektöründe sık olarak rastladığımız tüm olumsuzluklardan uzak, doğru ve hijyenik bir ortamda hizmetlerini veren bir işletme olan Huzur Spa Center, tüm gelen müşterilerini sürekli kendisine bağlayarak kalitesinden ödün vermeden önce müşteri memnuniyeti çerçevesinde hareket etmektedir.

Sizleri en iyi şekilde şubelerimizde sürpriz ikramlar ile ağırlayarak huzurlu bir şekilde ayrılmanız için elimizden gelen tüm çabaları göstermekteyiz. Bizi seçerek kendinizi şımartın!

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page